Lirik Lagu Nglilakne Kowe- Sasya Arkhisna

Lirik Lagu Nglilakne Kowe- Sasya Arkhisna
Lirik Lagu Nglilakne Kowe- Sasya Arkhisna

KLIKKORAN.COM- Simak di bawah ini lirik Lagu Nglilakne Kowe yang di bawakan oleh Sasya Arkhisna!

Kali ini Sasya Arkhisna membawakan lagu yang berjudul Nglilakne Kowe.

Lagu ini di ciptakan oleh Arya Galih dan di populerkan oleh Arya Galih sendiri,rilis pada tahun 2020 yang lalu.

Kini lagu ini di populerkan kembali oleh Sasya Arkhisna pada 17 April 2022 dan sudah masuk trending musik.

Simak Lirik Lagu Nglilakne Kowe, Oleh Sasya Arkhisna!

Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue
Nanging opo salah yen aku nresnani koe
Yen pancen ra tresno ngopo ra kondo biyen biyene
Opo seneng yen gawe loro atiku, mung gawe tatu

Baca juga:   Lirik Lagu Joko Tingkir- Sasya Arkhisna

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
Susah seneng jarene ora arep ninggalke
Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggal ake aku

Reff:

Lungo o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
Susah seneng jarene ora arep ninggalke
Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggal ake aku

Back to reff x

Simak Video Music Nglilakne Kowe, Oleh Sasya Arkhisna!